2011. szeptember 27., kedd

KIÁRUSÍTÁS! GLADIÁTOR DVD OLCSÓN! BONTATLAN - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

KIÁRUSÍTÁS!  GLADIÁTOR DVD OLCSÓN ELADÓ!
Állapota: új, bontatlan és eredeti
Magyar szinkronnal és felirattal.
Tartalma:
Időszámításunk kezdete után 180-ban Marcus Aurelius császár halálával az egykor oly dicső Római Birodalomban a káosz lesz az úr.  Marcus őrült, hatalomvágyó és kegyetlen fia,  Commodus kerül hatalomra és első dolga, hogy megszabaduljon ellenfeleitől. Apja bizalmasát, a népszerű, legyőzhetetlennek hitt hadvezért Maximust árulónak kiáltja ki, miután az nem hajlandó behódolni neki.  Maximusra a halál vár és az új császár ellensége családját is kivégezteti.
A rangjától megfosztott egykori hadvezér súlyosan megsérül, de életben marad. Nincstelen földönfutóvá lesz, rabszolgakereskedők kezére kerül és gladiátorként kell megküzdenie nap mint nap az életéért. Csak egyvalami tartja benne a lelket, csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: megnyerni minden csatát és eljutni Rómába, hogy a Colosseumban végre szemtől szembe kerüljön ismét azzal, aki tönkre tette az életét.  Maximus már csak a bosszúra vágyik…
Ridley Scott (Blade Runner - Szárnyas fejvadász,  Alien - A nyolcadik utas: a Halál, Fekete eső, 1492 - A Paradicsom meghódítása) átmentette a XXI. századba a történelmi eposz műfaját az év egyik legsikeresebb és mindenképpen a legmaradandóbb monumentális filmalkotásával. A Gladiátor születése pillanatában klasszikussá vált és helyet követelt magának az olyan filmremekek kötött, mint a Ben Hur, vagy a Spartacus!
Személyes átvétel, próba, megtekintés Budapesten a II. III. és XIII. kerületben, a Westendben, a Lurdy házban, előzetes helyszín és időpontegyeztetéssel megoldható. Előre utalás esetén ajánlottan postázok. Kérdés esetén írjon, válaszolok, mérek!
Licitálás előtt érdeklődjön, mert több helyen is hirdetem.
Licitáljon, megegyezünk! (1)
KIÁRUSÍTÁS! RENGETEG OLCSÓ TERMÉKET TÖLTÖK FEL FOLYAMATOSAN! NÉZZE MEG A TÖBBI TERMÉKEM!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-09-26 23:33
. KIÁRUSÍTÁS! GLADIÁTOR DVD OLCSÓN! BONTATLAN - Jelenlegi ára: 1 400 Ft