2011. november 25., péntek

Riznerné Gáspár Erika - Ősi Kultúra a jelenben - T - Jelenlegi ára: 5 355 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
236722
Riznerné Gáspár Erika
Ősi Kultúra a jelenben - Turul népe
Őseink jelképei vesznek körül bennünket, és a magyar nép az egyetlen, amellyel sikerült elfeledtetni, hogy honnan erednek a jelképei! Szimbólumaink, ősi hitvilágunk elemei visszavezetnek az Őshazába, népünk eredete visszatükröződik egyetemes kultúránkból" - írja jelen kötet szerzője. Épp ezért "valóságos és képzeletbeli expedícióra" invitál minden érdeklődő olvasót, aki valaha foglalkozott a magyar őstörténettel - a kodályi jelszó ("Csak tiszta forrásból") értelmében, átlépve "az elmúlt 60 év magyar őstörténeti agymosását és mellébeszélését". A többéves kutatás eredményeképpen, egy könyvsorozat első részeként kívánja bemutatni az ősmagyar kultúra szimbolikájának továbbélését a mai magyar jelenben. A kötet központi szimbolikai eleme természetesen a turul, melyet a szerző a szárnyas nap szimbólumához, később a szárnyas emberhez, vagyis az angyalhoz köt. A szerző azonban részletesen ír a táltoslóról, a griffről, a meterorit-kultuszról, az életfa ábrázolásokról, az oroszlánról (mint a "magyar nép, a kis-ázsiai Hettita Birodalom területén élő nép törzsi szimbólumáról") is - vázolva ezen keresztül a magyarság keleti, például sumér kapcsolatait, s még egy "történelem előtti drogról" is olvashatunk. A kötet egyik legérdekesebb rész a föld alatt élő, tizenkét láb magas emberekről, az atlantiszi-lemúriai háború és a termonukleáris fegyverek (a szerző szerint a föld sivatagjai is ennek köszönhetően jöttek létre) elöl menekülő "Agartha civilizáció" tagjairól szól. Ezen kívül a szerző - saját fekete-fehér fotóival alátámasztva - olyan közismert, ám szerinte félremagyarázott alkotásokat elemez újra, ezúttal kifejezetten ősmagyar szempontból, mint a Kossuth-mauzóleum, a koronázási palást, a Szent Korona, a királyi jogar, az Arany Bulla pecsétje, a Rákóczi-címer vagy a csíksomlyói Babba Mária szobra. Az ősmagyarság-kutatás legújabb "eredményei" iránt érdeklődő olvasóknak ajánlott kötet.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 5 355 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 04:03
. Riznerné Gáspár Erika - Ősi Kultúra a jelenben - T - Jelenlegi ára: 5 355 Ft